Printer Friendly Version Razmena učenika srednje škole između Srbije i Argentine @ 7 September 2015 06:49 PM

Ambasada Srbije je 20. avgusta 2015. godine organizovala okupljanje povodom dočeka srpske učenice, Petre Kostić, i ispraćaja argentinskih učenika koji će narednu školsku godinu provesti u Beogradu, Maia de Luca i Juan Manuel Godoy, a u okviru programa razmene u organizaciji Medjunarodne organizacije za razmenu učenika Youth for Understanding.

Ispred YFU su bili pristuni Luis Pardo, nacionalni dikretor, Valentina Stacco, koordiantor sa inostranstvom, Diego Ardoui, koordinator za razvoj, Maricruz Leon, koordinator u zemlji, Manuela Sanchez, zadužena za izveštaje, i Kristina Antal, stažista iz Mađarske. Pored učenika, predstavnika YFU i Ambasade, takođe su bili prsutni roditelji argentinskih učenika, kao i porodica koja će prihvatiti srpsku učenicu Petru Kostić tokom njenog boravka u Argentini.

Prisutnima se obratila Tatjana Conić, otpravnik poslova a.i. Ambasade Republike Srbije u Buenos Airesu, koja je istakla značaj razmene učenika i studenata za izgradnju budućih veza između naših zemalja.