Printer Friendly Version Sajam zapošljavanja „Back2Serbia“ @ 10 July 2013 11:23 AM

Buenos Aires, maj 2012.

 

        Dana 7. i 8. juna 2012. u Beogradu, u hotelu Moskva održaće se jedinstveni sajam zapošljavanja u Srbiji pod nazivom Back2Serbia, namenjem svim srpskim državljanima koji su živeli u inostranstvu, kao i onima koji su u zemlji i traže nove izazove u razvoju svoje karijere.
        Back2Serbia je inicijativa tima ljudi iz Srbije i Evrope koja za cilj ima pružanje informacija svim srpskim državljanima o poslednjim ekonomskim trendovima u zemlji, mogućnostima zaposlenja, aktuelnim otvorenim pozicijama i svih drugih korisnih informacija u slučaju da planiraju da se vrate u zemlju i u njoj zaposle, a putem istoimenog portala.
        Glavni cilj sajma je da privuče mlade ljude sa medjunarodnim obrazovanjem i profesionalnim iskustvom, voljnim da se vrate u Srbiju i da im kroz kontakt sa kompanijama na dvodnevnom sajmu bude omogućena prilika da pronadju zaposlenje u svojoj zemlji.
          Sajam ima generalnu podršku Ministarstva vera i dijaspore i Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije. Sponzor sajma je kompanija Messer Tehnogas AD. Glavni izlagač na sajmu je kompanija Ernst and Young, dok je edukativni partner sajma IT akademija. Sajtovi Poslovi.infostud.com, Klikdoposla.com i Poslovi.rs su medijski sponzori sajma.

Dodatne informacije o sajmu mogu se naći na sajtu www.back2serbia.com